Rozšiřujeme nabídku steaků

Nově do naší nabídky zařazujeme čtyři druhy steaků 

Pokud nevíte, co ještě tuto sezónu vyzkoušet na grilu, máme pro vás nové tipy:  Top blade steak, Chuck roll steak, Chuck tender a Top round steak. 

Na našem e-shopu nyní můžete vybírat z 15 pochoutek na gril, celá nabídka je ke shlédnutí zde. 

Z vyzrálého hovězího jsou steaky křehčí, šťavnatěší a jednoduše chutnají lépe! 

Picanha

T-bone

Top blade steak - Steak z loupané plece a jeden z chuťově nejzajímavějších a nejvýraznějších steaků. Tento steak jde připravit pouze z dobře vyzrálého masa.  Doporučený stupeň propečení je medium a medium rare. 

Top round steak - Velmi libový kousek masa s jemným vláknem z vrchního šálu z kýty, doporučený stupeň propečení je medium rare. 

Chuck roll steak - Jedná se o část masa, která navazuje na vysoký roštěnec (Rib eye), díky silnému tukovému krytí je až neuvěřitelně šťavnatý a má výraznou chuť. Doporučený stupeň propečení je medium nebo medium rare. 

Chuck tender - Jemný kousek masa nacházející se v přední části plece. Jedná se o velice chutný kousek masa s delšími vlákny, díky kterým je křehký a šťavnatý. 

Nezaujalo? přečtěte si další novinky...

SOUTĚŽ o Tomahawk a burgery

SOUTĚŽ o Tomahawk a burgery

Soutěžíme o legendární steak Tomahawk a čtyři burgery!

Nová telátka!

Nová telátka!

Naše stádo se rozrůstá, tuto zimu jsme na svět přivítali již více než 50 telátek

Valentýnské menu

Valentýnské menu

Připravte na sv. Valentýna steak z hovězí hrušky s pepřovou omáčkou, pečený rajčaty a bagetkou.